Om treninger

SSK hjelperyttere 2019

Om treninger

Så er vi igang med løpsintervaller i Sørmarka igjen. En god gjeng møtte i kveld ved Sørmarka Arena der  vår sponsor Sørmarka Cafe holder til.  

Noe av det kjekke med vintertreningene i Sørmarka er at vi kan møtes på tvers av alder og nivå. Noen av oss tar bare en rask gåtur. Mens U23 gutta, juniorene, 15/16 åringene og ett par spreke 13 åringer løper  bakkintervaller med høy intensitet.

Det blir oppmøte ved Sørmarka Arena hver tirsdag kl 18:00 i ukene fremover. Kjekt om der kommer enda flere neste gang. Både de som skal løpe intervaller og de som kun vil ha en rask gårtur i bakkene og skogen rundt om i Sørmarka. Treningen varer ca 1,5 time

IMG 4377

I morgen, onsdag,  er det innebandy, hinderløype og haug og due på Godalen kl 18:00 - 20:00. Der blir det og samling av alle aldre og nivåer. Vel møtt ! 

alex fredrik Christian

Mens M-junior og K-junior er i Bodø og klar for morgendagens fellesstart, så er M-senior i Stavanger og finpusser formen til neste helg. 

Finfin søndagstrening i dag med en god blanding av unge og ikke fullt så unge SSK'ere. Turen gikk i nærmiljøet men tipper likevel de aller fleste var innom en plass de ikke har syklet tidligere. Været var så StavangerSK (!) som det kan bli; mest sol men også noen gode regnbyer innimellom. Takk for turen til alle som var med!

Søndagstur 15. nov 15

hauk-due2

Da er innetreningesesongen i Godalen åpnet. Og som vanlig var det tettpakket med både unge og litt eldre syklister, alle ivrige etter å komme i gang med høsttreningen etter en kort men velfortjent ferie. Åpningen var 90 minutter innebandy. Neste øvelse var en eksklusiv hauk&due konkurranse med en verdensmester som første hauk og der en norgensmester var en av de første duene som ble fanget. Topp innsats fra både store og små og en kjekk kveld!

10730572975 131da87ae6 kOnsdag 15/10 starter innetreningen i Godalen. Treningen er åpen for alle SSK medlemmer. Vi kjører det kjente opplegget med innebandy (vi deler hallen i tre saler), sirkeltrening, hauk og due før vi avslutter med felles uttøyning. Alle må ha med egne innebandykøller. Treningen starter kl 17 og avslutter kl 19. Velkommen!

veteran01 8.3KL0800 møtte vi 5 mann i bakken for intervaller; Bengt Enersgård, Kjetil Alsvik, Trond Hagelin, Hans Jacob Jaatun og Helmer Berre. Vi rakk 5 solide drag på ca 6 minutter før vi kjørte ned til Spinn for å treffe resten av gjengen.

IMG 1867I feltet ut fra Spinn i morges hadde vi ryttere fra Østerhus Ridley, Team Fixit.no, Etixx-IHNed, SSS og SSK. Continentalrytterene er i ferd med å komme igang med rittsesongen og det bar tempoet preg av. Turen gikk via Sandnes og Hommersåk men for enkelte av oss veteraner gikk det helst i raskeste laget. Det ble gjort en kort pit stop på Li (bilder) før vi slapp oss av feltet. Herfra skrudde vi (Jan Inge, Helmer, Justin og Bjarte) ned tempoet noe og returnerte mot Sola og hjemover - med innlagt kaffestopp hos Jan Inge :-) 

 

Her kommer de sise inntrykkene fra Lars-Olavs, Hans Arnes og Magnes treningsleir på Gran Canaria. 14 vellykkede dager med kun noen få utilsikede hendelser og med meget bra treningsutbytte og D-vitamin tilskudd. 
Øktene har hatt tilsiktet kvalitet med god variasjon av lengde og intensitet. Treningsplanen er fulgt, med noen få justeringer. Nå blir det to og halv uke hjemme før turen går til Calpe med resten av seniorene og juniorene for en ny 14-dagers leir.

 

Dag 2: Med gårsdagens fine opplevelse i minne, la vi ut på tur med mye energi og optimisme. Målet for dagen var Tejeda og ned til Telde, for så å returnere til Maspalomas.

Første sykkeldag er over, og tungt ble det. Selv med flerfoldige timer med styrketrening og langturer på mtb, så ble dagens økt en god del hardere enn noen av oss hadde trodd. For det første så tar det noen dager å venne seg til landeveisykkelen, og for det andre så er det endel varmere her enn hjemme i Norge. Alle tre følte seg som godt steikte sosissere de første to timene. Allikevel fikk vi en fin tur, med sol,lite vind og 22 grader stort sett hele veien, innslag av noen akrobatiske sykkelmanøvre og hissige bilister.

Etter nesten 12 timer reising, har Magne, Hans-Arne og Lars-Olav(undertegnede) fra Senior/Elite gruppen i Stavanger Sykleklubb, ankommet varmere strøk. Med delvis samme mål som pensjonistene, å unnslippe den norske vinteren, så vil de neste to ukene tilbringes på asfalterte landeveier over hele vulkanøya. Forhåpentligvis får vi litt tid til å hvile oss og restituere på basen vår, Las Almenas Bungalows i Maspalomas.
Hovedmålet for reisen er å få syklet mye mengde, kombinert med intervaller av ulik intensitet. Og selvfølgelig å returnere med ett heftig sykkelskille. 
For de som måtte være interessert, så vil vi prøve å komme med daglige oppdateringer, med bilder og forhåpentligvis en noenlunde fornuftig tekst. 
Det er meldt sol og rundt 21 grader de neste dagene, så treningsforholdene skal være upåklagelige.  

Link til bildemappe:
https://plus.google.com/u/0/photos/105125075463722817808/albums

#STAVANGERSK på Instagram

SSK på Flickr

 

If it ain't on Strava it didn't happen...

Logo sh x GRAY