Artikkelarkiv

SSK hjelperyttere 2019

Stavanger Sykle Klubb junior rytter Tord Gudmestad har vært ute og representert med landslaget i flere ritt denne sesongen. Han er en sterk rytter som har oppsummert litt fra de 2 siste rittene han har representert landslaget i. Kjekt å se Tord i mester trøya på landslaget.

tord2

Trophée Centre Morbihan i Frankrike 25.-26. mai

1 etappe: Norge var aktivt med i alle brudd hele dagen, Oskar var i det avgjørende bruddet og ble nr 3, jeg ble 2 i spurten i feltet og nr 14 totalt.

Neste dag var det tempo med fellestart etterpå. Tempoen ble ikke det helt store. På fellestarten skulle vi prøve å forsvare Oskar sin 3 plass i sammendraget, han punkterte på et kritisk punkt og fikk mitt hjul. Jeg fikk hjul av nøytral service som ikke passet og da var løpet ferdig for min del. Sånn er det å være på et lag. En jobber for beste mann. Oskar beholdt 3. plassen sin.

Tour du Pays de Vaud i Sveits 30. mai - 2. juni.

Her startet vi med prolog. Der åpna jeg bra men fikk det mot mål og var rundt nr. 40 i mål.

Neste dag var første etappe, der skulle jeg prøve å stikke i brudd. Dette greide jeg ved 2 anledninger og det ble belønnet med dagens mest aktive rytter prisen. Når jeg ble kjørt inn var min oppgave og kjøre frem resten før mål bakken og det endte med 3. og 4. plass til laget.

2 etappe var en beinhard fellestart på 8 mil med 3 lange og harde bakker. Jeg skulle prøve å henge med så lenge som mulig men slapp i siste bakken men Vegard ble 2.

Så senere på dagen var det tempo, der sparte jeg på kruttet til morgendagen.

3 etappe var også har med 3 harde bakker. Vi skulle sette fart i bakkene slik Vegar kunne prøve å kjøre seg opp fra 4 til 3 plass sammenlagt, men han greide ikke få noe luke.

Tord1

tord3

Share

#STAVANGERSK på Instagram

SSK på Flickr

 

If it ain't on Strava it didn't happen...

Logo sh x GRAY