Artikkelarkiv

SSK hjelperyttere 2019

veidekke 2

Fantasktisk kjekt å være igang igjen med ritt på Forus. I år har rittet navnet VEIDEKKE SYKKELCUP, men ellers er det samme opplegg som tidligere år der rytterene stiller i den fargeklassen de selv mener de passer best ut fra nivå og ambisjoner.

God temperatur, litt vind,  masse folk og god steming.   Vi hadde 200 ryttere på startstreken.

Hvit og grønn klasse var der så mange som 60 super klare unger som syklet hhv 3 og 8 runder i den korteste løypen vår. Entusiasmen er som alltid stor i disse klassene og premiepallen var som vanlig fylt opp lenge før vi var klar med premieutdeling.

I klassene der det deles ut poeng hadde vi i rød 18 ryttere , blå 12 rytter , sort 80 ryttere  og gul 40 rytter til start.

I rød klasse var det 2 x Henrik fra Nærbø og Linus fra Vigrestad som stakk av med det meste av poeng.

I blå klasse var der 3 ryttere som kom seg løs fra feltet etterhvert og fikk dermed sikret seg mange poeng. Simen fra Stavanger SK var den sterkeste av de 3,  og kjørte de siste rundene alene. Det gav tilslutt 39 poeng og klar seier.

I sort klasse var der mange som plukket med seg spurtpoeng underveis. Men Susanne var den som sanket flest poeng og som dermed kunne stå øverst på pallen til slutt.

I gul hadde vi mange av våre lokale proffryttere med i går. Både Alexander Kristoff , Sven Erik Bystrøm , Marcus Hoelgård, Erlend Blikra , Haakon Lunder Aalerust og Krister Hagen stilte til start.

Markus var den som fikk med seg flest poeng og på pallen fikk han følge av Martin Bugge Urianstad og Tord Gudmestad. Begge fra Stavanger SK.

Resultater fra dagens ritt :Deltakelse Hvit og Grønn klasse ; Poeng pr fargeklasse rød, blå, sort og gul ; Poeng totalt etter ritt #1

Neste ritt i VEIDEKKE SYKKELCUP  er onsdag 6. juni 

Share

#STAVANGERSK på Instagram

SSK på Flickr

 

If it ain't on Strava it didn't happen...

Logo sh x GRAY