Artikkelarkiv

SSK hjelperyttere 2019

60362524 10157226746465917 7357487679098847232 n

Som alltid på Veidekke sykkelcup - stor jubel på pallen for de yngste når medaljene deles ut. 

På onsdagens ritt hadde vi endelig værgudene med oss. Strålende sol og akkurat passe med vind. Mange hadde møtt opp for å få se Alexander Kristoff og Sven Erik Bystrøm sykle i gul klasse. Underveis i gul klasse var der mange mange ulike ryttere som to de innlagte spurtene. På nest siste runde kom Sven Erik seg fra. Han holdt avstanden til rett etter siste sving på oppløpet. Men da var han innkjørt og Alexander klinket til og tor en relativt overlegen spurtseier. 

I Sort klasse var det Karsten Larsen Feldmann fra Stavanger SK, som sanket mest poeng underveis og som og tok sluttspurten. I Blå klasse sto kampen mellom Filip Byberg, Stavanger SK og Henrik Fuglestad , Nærbø SK underveis i rittet. Filip var den som til slutt hadde sanket flest poeng og tok seieren i den klassen. I rød klasse var det Axel Delepena fra Sandnes SK som var den sterkeste. 

Resultater fra alle klasser finner dere i filene under. Meld fra om feil eller mangler til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Deltakelse hvit og grønn klasse ritt nr 2 ; Poeng hvit og grønn klasse etter 2 ritt ; Poeng fargeklasser ritt 2 ; Poeng fargeklasser etter ritt nr 2

Share

#STAVANGERSK på Instagram

SSK på Flickr

 

If it ain't on Strava it didn't happen...

Logo sh x GRAY